onsdag 6 juli 2011

Dag 3 - Vi lär oss att boende ska man börja leta innan 21

Bränner lite fler mil på såväl autobahn som små mysiga vägar. Så pass pigg på att ta oss söderöver att vi skjuter längre å längre på lunchen. Stannar till slut i Dinkelsbuhl  för att  luncha. D är en liten medelstidsstad med en välbevarad mur runt staden och ger oss en hel del fina bilder (fler får ni se när vi kommer hem). Väl inne i samhället är vi superhungriga och många ställen har såklart hunnit stänga för eftermiddagen. Hittar till sist ett öppet ställe, varvid livsglädjen genast återkom.

Innanför murarna.
Åker vidare några timmar senare, med sikte mot södra Tyskland och Schwangau där Sagoslottet Neuschwanstein ligger. Börjar fundera på camping men åker istället och tar bilder på slottet. Dumt.  
Besöker sedan flera campingar i området som alla antingen har stängt, är fulla eller inte tar emot tältare. Till slut finner vi dock ett ställe som välkommnar oss. Eller iaf ser en möjlighet att tjäna några extra Euro denna tisdagskväll. Svär att hädanefter ska vi börja leta boende vid 18-tiden.
Återigen jättehungriga och alla restauranger har - som vanligt - stängt. Blir rekommenderade ett ställe som kan leverera mat till campingen. Beställer Lasagne och Spagetti Bolognese, som inmundigas i mörkret innan läggdags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar